Portfolio společnosti

Společnost zajišťuje návrhy řešení, konzultace, analýzy, penetrační testy, vše včetně realizace díla zahrnující dodávku HW, SW a služeb, zajištění servisní podpory a SLA, včetně outsourcingu.

Poskytujeme komplexní řešení pro oblast bezpečnosti informačních systémů. Ty pokrývají jak řízení informační bezpečnosti, tak i návrh a implementaci technologických řešení. Více-faktorové autentifikační řešení, správa identit a řízení přístupových práv. Bezpečnost pracovních stanic a PKI patří mezi klíčové kompetence společnosti.


Nabídka řešení

Kompletní řešení zejména v oblasti ICT security, Endpoint a Network Protection, dále pak tisková a skenovací řešení. Jsme schopni plně uspokojit potřeby jak nadnárodních společností, tak malých a středních podniků.

Zajistíme kompletní dodávku veškerého potřebného hardwaru i softwaru, instalaci, implementační služby, včetně školení a následné podpory.


Produkty

Nabízíme nejmodernější a nejnovější produkty na trhu ICT. Od hardwarových prvků po softwarové programy a konzole.


Hardware

Pro zabezpečení citlivých dat začněte využívat samošifrovací hardwarová zařízení (Self Encrypting Devices), které splňují nejvyšší standardy stanovené skupinou TCG:

    Interní - samošifrovací pevné disky, samošifrovací SSD disky, Enigma

    Externí - samošifrovací externí disky, šifrované flash disky a USB


Software

Zjeména velké společnosti uvítají širokou škálu nabízených od programů pro šifrování dat, programy sloužící k monitoringu, auditingu, reportingu, po softwary umožňující centrální správu ICT bezpečnosti.

 

Služby

Poskytujeme rozsáhlé služby v oblasti bezpečnosti. Zajišťujeme prostředky pro autentizaci a autorizaci, řízení přístupu k informacím, evidenci procesů a činností souvisejících s informačním systémem. V rámci zpracování bezpečnostního projektu informačního systému je řešena rovněž problematika šifrování dat a jejich bezpečného ukládání. Součástí nabízeného řešení je nejen zpracování bezpečnostního projektu, ale i vlastní realizace včetně dodávky nezbytných hardwarových a softwarových produktů a konče u bezpečnostních procesů.